Cuvinte cheie : avocat Reghin, avocat Reghin divorț, avocat Reghin drept civil , Avocat Reghin dreptul muncii, avocat bun Reghin, avocat Reghin drept penal, avocat Reghin partaj, avocat Reghin alcool, avocat Reghin fond funciar, avocat Reghin succesiune

AVOCAT CRUCIU PETRU – avocat în Reghin

Telefon: 0748.031.076

Domnul avocat Cruciu Petru este un avocat arondat Baroului București, dar care are sediul secundar în județul Mureș, respectiv în Târgu Mureș, str. Justiției nr. 10 etaj 2, într-o frumoasă clădire istorică recent amenajată și pregătită pentru clienții acestuia. Chiar dacă domnul avocat are sediul în Târgu Mureș, acesta a reprezentat și continuă să reprezinte clienți aflați în orașul Reghin, atât în fața Judecătoriei Reghin, cât și în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin. Domnul avocat vă poate reprezenta și în fața altor instituții publice din orașul Reghin sau în fața altor persoane juridice private care își au sediul în acest oraș.

Domeniile în care activează domnul avocat Cruciu Petru nu sunt extrem de numeroase, acesta specializându-se în domeniile care au cea mai mare preponderență în orașul Reghin, precum dreptul civil, dreptul penal, dreptul muncii și dreptul administrativ. Desigur, domeniul dreptului este extrem de complex, iar dacă veți avea nevoie de consultanță juridică și ajutor în alte domenii ale dreptului, domnul avocat vă poate ajuta, chiar dacă acele domenii nu sunt des practicate în Reghin.

În orașul Reghin, în domeniul dreptului civil, cele mai multe cauze au ca obiect:

– Cereri de partaj
– Cereri de divorț
– Cerere de stabilire, majorare sau încetare a pensiei de întreținere
– Cereri de stabilire a programului de vizitare
– Cereri în materia fondului funciar
– Cereri de anulare a titlurilor de proprietate
– Cereri de anulare a testamentelor
– Cereri de contestație la executare, ordonanță președințială, punere sub interdicție, răspundere delictuală, evacuare etc.

În orașul Reghin, în domeniul dreptului muncii, domnul avocat are cauze cu următoarele obiecte:

– Cereri de anulare a deciziilor de concediere emise de angajatori din orașul Reghin și nu numai
– Plângeri formulate la Inspectoratul Teritorial de Muncă/ITM
Contestarea deciziei de sancționare disciplinară emisă de un angajator din Reghin sau Tg. Mureș
Protejarea împotriva abuzurilor angajatorilor în favoarea angajaților din județul Mureș

UNDE NE PUTEȚI GĂSI ?

Majoritatea timpului îl petrecem în instanțele din Târgu Mureș, însă activitatea noastră se întinde și în alte județe, precum Alba, Sibiu sau Cluj. Având în vedere faptul că oferim clienților noștri servicii avocațiale complete ne vom deplasa oriunde este necesar, pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de serviciile noastre, în mod prompt și complet.

Cel mai sigur mod de a lua legătura cu noi este la telefon, motiv pentru care ne puteți contacta la numărul de telefon 0748.031.076 sau pe pagina de facebook avocat Cruciu Petru, precum și la adresa din Târgu Mureș, str. Justiției nr. 10 etaj 2, jud. Mureș.

Telefon: 0748.031.076

Caută un avocat din orașul tău

Avocați din județul Alba : Avocat AiudAvocat SebeșAvocat BlajAvocat Ocna MureșAvocat AbrudAvocat Cugir

Avocați din județul Mureș : Avocat Targu Muresavocat ReghinAvocat LudusAvocat SighisoaraAvocat TarnaveniAvocat SovataAvocat IernutAvocat SărmașuAvocat Miercurea NirajuluiAvocat Sangeorgiu de Pădure