Cuvinte cheie avocat: sighisoara, avocat Sighisoara, avocat divorţ Sighişoara, cabinet sighisoara, avocat drept civil Sighişoara, Avocat dreptul muncii Sighişoara, avocat bun Sighişoara, avocat penal, avocat partaj, avocat alcool, avocat fond funciar, avocat succesiune Sighişoara, cabinet avocat sighişoara, cabinet târgu mureş, cabinet justiţiei.

AVOCAT CRUCIU PETRU

Cabinetul nostru de avocat se află în orașul Târgu Mureș, pe strada Justiției numărul 10, etaj 2, într-o minunată clădire istorică, proaspăt renovată. În ipoteza în care aveți nevoie de consultanţă juridică, ne puteți găsi la adresa amintită anterior, numărul de interfon fiind 06. Cu toate acestea, cel mai sigur mod de a lua legătura cu noi este la telefon, motiv pentru care ne puteți contacta la numărul de telefon 0748.031.076 sau pe pagina de facebook avocat Cruciu Petru,

Domnul avocat Cruciu Petru este membru al Baroului București, dar activitatea avocațială și-o exercită cu preponderență în județul Mureș și Alba, motiv pentru care nu va reprezenta o problemă în a reprezenta clienții care își au domiciliul în localitatea Sighișoara. De asemenea, domnul avocat Cruciu Petru efectuează deplasări și la sediul firmei dumneavoastră ori la adresa de domiciliu, chiar dacă acestea se vor afla pe raza orașului Sighișoara. Se poate asigura reprezentarea dumneavoastră atât în fața Judecătoriei Sighișoara, în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, cât și în fața altor instituții care își au sediul în localitatea dumneavoastră.

Domnul avocat Cruciu Petru reprezintă cu succes și clienții care au domiciliul sau reședința în afara țării noastre, deoarece contractele de asistență juridică pot fi încheiate și la distanță prin mijloace electronice, precum email sau fax, motiv pentru care dacă aveți domiciliul într-o altă țară, drepturile dumneavoastră vor fi apărate în orice moment.

Telefon avocat Cruciu Petru: 0748.031.076

Domeniile în care activează domnul avocat Cruciu Petru nu sunt numeroase, tocmai pentru că acesta a încercat ca experiența sa să o canalizeze către domeniile cu cea mai mare specificitate din orașul dumneavoastră. Practic, domeniile cu cea mai mare pondere în orașul dumneavoastră sunt domeniile Dreptului civil, Dreptului penal, Dreptului Administrativ și Dreptului Muncii, motiv pentru care vom asigura cu succes asistența dumneavoastră juridică în orice problemă care vizează aceste domenii. Dat fiind faptul că domeniul dreptului este extrem de vast, consultanța juridică poate fi solicitată și pentru probleme care aparțin altor segmente de drept.