Avocat Ucidere din Culpa – 0748.031.076

Cuvinte cheie: avocat ucidere din culpa, avocat ucidere din culpă, avocat ucidere, avocat art. 192 cod penal, avocat despagubiri ucidere din culpă, avocat daune morale ucidere din culpa, avocat ucidere din culpă accident, avocat asigurari, infractiunea de ucidere din culpă, reprezentare victime ucidere din culpă, daune materiale ucidere din culpă, cuantum daune instanta.

Avocat Cruciu Petru – 0748.031.076

avocat ucidere din culpa
avocat ucidere din culpa

Domnul avocat Cruciu Petru este avocat în Baroul București, dar sediul cabinetului său se află într-o minunată clădire istorică, recent renovată, aflată pe strada Justiției nr. 10 din Orașul Târgu Mureș. Domnul avocat Cruciu Petru asigură reprezentarea dumneavoastră în toate domeniile dreptului, cu preponderență în cauzele care au ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă.

În situația în care sunteți victima unui accident rutier sau o persoana cunoscută și dragă dumneavoastră a fost victima unui accident, iar din păcate aceasta a decedat se impune să contactați de urgență un avocat în vederea reprezentării dumneavoastră în cadrul procesului penal care va urma. Acest pas este deosebit de important, deoarece munca avocatului din această fază procesuală este esențială în vederea obținerii daunelor materiale și morale rezultate în urma decesului persoanei dragi.

Domnul avocat Cruciu Petru asigură asistența victimelor în cauzele de ucidere din culpă sau în cauzele în care a rezultat moarte victimei în urma unui accident rutier și vă poate ghida în vederea efectuării demersurilor în instanță pentru obținerea daunelor morale și materiale care vă sunt cuvenite. În cazul infracțiunii de ucidere din culpă, pot solicita daune morale copiii victimei, soția, părinții, frații, alte rude apropiate sau concubinii. Pentru obținerea acestor daune morale, care de obicei sunt în cuantum mare, domnul avocat Cruciu Petru trebuie să formuleze actul de constituire ca parte civilă în procesul penal și să vă reprezinte în fața poliției, parchetului sau instanțelor.

Este extrem de important să luați legătura cu un avocat și nu cu firme de recuperare de la asigurator a daunelor morale, deoarece aceste firme nu au un caracter legal, nu vă pot reprezenta și riscați să pierdeți procesele pe care le-ați deschis datorită lipsei calității de reprezentanți a acestor firme.

Chiar dacă domnul avocat are sediul în Orașul Târgu Mureș, acesta are posibilitatea de a se deplasa în toate orașele țării în vederea apărării intereselor dumneavoastră. Este extrem de important să alegeți un avocat care a mai avut cauze de ucidere din culpă și care vă poate ajuta să recuperați atât daunele materiale, cât și daunele morale pe care le-ați suportat.

De obicei daunele morale au un cuantum ridicat, domnul avocat având cauze în care moștenitorii victimei au obținut de la asigurator sume cuprinse între 100.000 euro și 500.000 euro, în funcție de numărul persoanelor care s-au constituit parte civilă. Pentru a putea discuta cu domnul avocat nu trebuie decât să îi telefonați, să vă prezentați și să stabiliți o întâlnire, pentru ca mai apoi acesta să se ocupe de problema dumneavoastră în întregime.

 

Avocat Cruciu Petru – 0748.031.076