Avocat Cluj Napoca – Av. Cruciu Petru – tel. 0748.031.076

Cuvinte cheie: avocat Cluj Napoca, avocat cluj, cabinet Cluj, avocat Cluj Napoca consumator, avocat Cluj Napoca contencios administrativ, avocat Cluj Napoca drept civil, avocat Cluj Napoca drept comercial, avocat Cluj Napoca drept penal, avocat Cluj Napoca dreptul familiei, avocat Cluj Napoca dreptul muncii, avocat Cluj penal, avocat cluj dreptul familiei, avocat cluj imobiliare, avocat cluj preturi, avocat bun cluj, avocat cluj partaj

Avocat Cruciu Petru – avocat Cluj Napoca

Domnul avocat Cruciu Petru este un avocat din Baroul București, dar care are sediul secundar în Transilvania, motiv pentru care acesta își exercită profesia de avocat în Județele Mureș, Cluj și Alba. Domnul avocat Cruciu Petru își are biroul într-o frumoasă clădire istorică din centrul Târgu Mureșului, aceasta fiind situată pe strada Justiției nr. 10. Cu toate că biroul acestuia se află în Târgu Mureș, domnul avocat a reprezentat și continuă să reprezinte clienți aflați în orașul Cluj Napoca. Pentru început, este indicat să îi telefonați la numărul de telefon 0748.031.076 și să discutați problema dumneavoastră, iar în ipoteza în care s-ar impune o întâlnire, data acestei întâlniri o puteți fixa ulterior, fie la sediul acestuia din Târgu Mureș ( ceea ce este mai recomandat ), fie la sediul sau domiciliul dumneavoastră.

În niciun moment nu va exista o problemă în a reprezenta clienți din orașul Cluj Napoca, chiar dacă domnul avocat își are sediul secundar în Târgu Mureș și asta pentru că mobilitatea crescută este una din caracteristicile de vază ale avocatului. Pot fi asigurate servicii avocațiale atât în fața instanțelor din Cluj Napoca ( Judecătoria Cluj Napoca, Tribunalul Cluj și Curtea de Apel Cluj Napoca), precum și în fața celorlalte instanțe judecătorești din județul Cluj. De asemenea, vă pot fi asigurate drepturile și în fata Parchetelor ori a altor instituții ale statului cu sediul în Județul Cluj.

Domnul avocat poate reprezenta și clienți stabiliți în alte țări, care au nevoie de reprezentare în Cluj Napoca, deoarece contractul de asistență juridică poate fi încheiat și la distanță, prin mijloace electronice, precum email sau fax, sens în care drepturile voastre vor putea fi apărate în orice moment.

Telefon avocat Cruciu Petru: 0748.031.076

Domeniile în care activează domnul avocat Cruciu Petru nu sunt numeroase, pentru ca acesta încearcă să își canalizeze experiența către domeniile cele mai căutate din orașul Cluj Napoca. Practic, domeniile cele mai solicitate în orașul Cluj Napoca sunt domeniile Dreptului civil, Dreptului penal, Dreptului Administrativ și Dreptului Muncii, motiv pentru care vom asigura cu succes reprezentarea voastră juridică în orice problemă care vizează aceste domenii. Desigur, domeniul dreptului este extrem de complex, motiv pentru care, dacă veți avea nevoie de un sfat într-o problemă care depășește granița ramurilor de drept enumerate, vă putem ajuta să obțineți răspunsul căutat.

Leave a Reply