Avocat Targu Mures – Avocat Petru Cruciu – tel. 0748.031.076

Cuvinte cheie: avocat targu mures, avocat tg mures, cabinet mures, avocat Targu Mures consumator, avocat Targu Mures contencios administrativ, avocat Targu Mures drept civil, avocat Targu Mures drept comercial, avocat Targu Mures drept penal, avocat Targu Mures dreptul familiei, avocat Targu Mures dreptul muncii, avocat mures.

Avocat Cruciu Petru – avocat Targu Mures

Domnul avocat Cruciu Petru are biroul într-o frumoasă clădire istorică, proaspăt renovată, situată pe strada Justiției, în imediata vecinătate a instanțelor de judecată, respectiv la numărul administrativ 10. În ipoteza în care doriți să luați legătura cu acesta, cea mai bună modalitate este la telefon, deoarece domul avocat vă va răspunde la orice oră, pentru ca mai apoi să fixați o întâlnire la biroul acestuia în vederea discutării problemei voastre juridice.

Contactați-ne la numărul de telefon 0748.031.076 sau pe pagina de facebook avocat Cruciu Petru, precum și la adresa din Targu Mures, str. Justiției nr. 10.

Serviciile noastre avocațiale sunt oferite atât pe raza orașului Targu Mures, cât și pe raza județului Mures, atât la sediul nostru, cât și la sediul dumneavoastră situat în alte localități, precum Reghin, Ludus, Iernut, Tarnaveni sau localitățile lor adiacente.

1. Cabinetul nostru de avocat vă oferă o paletă întreagă de servicii avocațiale adaptate nevoilor dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de servicii în ceea ce privește un proces de divorț, partaj, încredințări de minori, pensie de întreținere, stabilirea autoritatății părintești, stabilirea locuinței minorului, stabilirea unui program de vizitare, ordin de protecție, suplinire consimțământ părinte, răpire înternațională de minori, fie că aveți nevoie de reprezentare în fața organelor de urmărire penală, precum poliție și procuror, cabinetul nostru vă stă la dispoziție pentru ca drepturile dumneavoastră să aibă parte de cea mai bună și calificată apărare.

2. Serviciile noastre nu se limitează numai la domeniul dreptului civil și penal, ci putem asigura consultații juridice și în ceea ce privește alte domenii de nișă ale dreptului, precum dreptul administrativ. Așadar, suntem la dispoziția dumneavoastră și în ipoteza în care aveți nevoie de serviciile noastre avocațiale pentru a formula acțiuni împotriva ordonanţelor Guvernului, acțiuni în anularea unor acte administrative , acțiuni în obligarea autorităţii administrative la emiterea unui act administrativ, acțiuni în pretenţii constând în despăgubiri materiale şi morale, atacarea actelor emise de Curtea de Conturi, formularea unor cerere de suspendare a unui act administrativ pe cale principală,  cereri privind emiterea unui act administrativ, cereri privind procedura prealabilă,  contestații administrative, excepţii de nelegalitate  sau redactarea unor cereri şi plângeri prealabile de orice fel.

3. În domeniul dreptului comercial, munca noastră presupune consultanță și asistență juridică privind înființarea, organizarea și funcționarea societăților comerciale și organizațiilor non-profit, precum și modificări intervenite în activitatea acestora: schimbări sediu social, prelungire sediu social, înfiinţare punct de lucru, fuziuni, divizări, modificări de capital social, vânzare/achiziţie părți sociale etc;

De asemenea, mai munca noastră mai presupune redactarea, negocierea şi revizuirea unei mari varietăţi de contracte comerciale. Astfel, oferim asistenţă juridică în pregătirea şi negocierea, atât în română, cât şi în engleză, a diferitelor acorduri comerciale (de exemplu, pentru distribuţie, agenţie, franciză, leasing, furnizări de servicii diverse, de producţie, agenţie de consultanţă, de vânzare – cumpărare, asociaţie, management).

4. În materia dreptului muncii, cabinetul nostru de avocat oferă servicii, precum:

Asistența juridică și reprezentarea persoanelor în cadrul cercetării disciplinare
–Contestarea deciziei de concediere
–Contestarea deciziei de sancționare disciplinară
–Strategii de reintegrare în muncă
–Protejarea împotriva abuzurilor angajatorilor
–Obținerea de despăgubiri de la angajatori
–Formularea plângerilor la Inspectoratul Teritorial de Muncă
–Asistența juridică și reprezentarea persoanelor fizice și juridice în instanță

Contactați-ne la numărul de telefon 0748.031.076 sau pe pagina de facebook avocat Cruciu Petru, precum și la adresa din Targu Mures, str. Stefan cel Mare nr. 1.

 

Leave a Reply