Avocați specializați

Echipa noastră se lărgește

Drepturile și libertățile civile ale persoanelor fizice, precum și drepturile și libertățile civile ale persoanelor juridice sunt ocrotite și garantate de lege.
Dacă ei le vor încălca, noi te vom ajuta să le redobândești recunoașterea.

Solicită consultanță juridică

Pentru a beneficia de consultanță juridică vă rugăm dați click pe butonul „ solicită consultanță” și să completați formularul din pagina care se va deschide.

Cruciu Petru

Avocat definitiv

Munca unui avocat presupune aplicarea practică a teoriilor și cunoștințelor juridice abstracte în vederea resolvării unor probleme juridice particulare sau pentru protejarea drepturilor și intereselor celor care au nevoie de asistență juridică specializată.

Testimoniale

despre avocați

Avocații sunt esențiali într-o societate democratică, deoarece, în lipsa lor, apărarea drepturilor și libertăților cetățenești ar rămâne la stadiul de teorie.

Îl văd pe avocat ca fiind un profesionist atipic, fiind independentul, fiind cel care asigură independența apărării și apărarea este bună pentru toți și pentru cei care atacă și pentru cei care se apără.

Ion Dogaru - avocat

Față de societate, avocatului i se cere înaltă moralitate, sa se supună legilor, o comportare din care să reiasă că este un factor de ordine, așezat în prima linie în viața socială.

Viorel Mihai Ciobanu - profesor de drept

Nu puțini literați au fost mai întâi avocați; elocinţa și arta juridică s-au translatat în literatură, făcând un corp comun, inseparabil. Această apropiere și completare perfectă, au făcut ca juriștii să devină străluciți scriitori, iar aceștia să se manifeste ca renumiţi avocați.

Mircea Duțu - avocat

Informează-te

Întrebări și răspunsuri

În cadrul site-ului nostru veți găsi răspunsuri pentru mai multe probleme juridice, dar și sfaturi care să vă ușureze legătura cu domeniul justiției. Veți găsi pe site-ul nostru secțiuni dedicate jurisprudenței, legislației, modele de acte juridice etc. Dacă vă interesează un anumit subiect anume, nu ezitați să ne contactați prin formularul din partea dreaptă.

Solicită consultanță juridică

Cauți un avocat care să își ofere consultanța de care ai nevoie ?