Drept penal

Drept penal

Libertatea este cea mai de preț valoare pe care omul o poate avea. Restrângerea ei reprezintă o ingerință care nu poate avea loc decât în anumite condiții restrictive. Atunci când o persoană este suspectată de încălcarea legislației penale, împotriva sa se va demara un proces penal în vederea aflării adevărului și pedepsirii celor vinovați.

Cu toate că legea statuează principiul prezumției de nevinovăție, până la pronunțarea unei hotărâri penale definitive aveți nevoie de asistenţă din partea unui avocat calificat, deoarece, deși organele de urmărire penală ar trebui să vă probeze vinovăția, cea mai bună cale de a scăpa de consecințele unei condamnări penale este dovedirea propriei nevinovăţii.

Avocatul este pionul central în toată această discuție, deoarece de el depinde libertatea dumneavoastră. Cabinetul nostru de avocat asigură servicii avocațiale în toate fazele procesului penal, în scopul dovedirii nevinovăției dumneavoastră sau pentru a obține o soluție favorabilă. Asigurăm servicii avocațiale pentru arestați, asistenta si reprezentare in fata organelor de cercetare și urmărire penala, precum și redactarea căilor de atac pentru dumneavoastră. Serviciile noastre sunt complexe și acoperă o gamă largă de prestaţii.