Cuvinte cheie : avocat Tarnaveni, avocat divort Tarnaveni, avocat drept civil Tarnaveni, Avocat dreptul muncii Tarnaveni, avocat bun Tarnaveni, avocat penal, avocat partaj, avocat alcool, avocat fond funciar, avocat succesiune Tarnaveni

AVOCAT CRUCIU PETRU

Telefon: 0748.031.076

E-mail: cruciupetru@gmail.com

Web: www.avocati.info

Dorești să cauți un avocat din orașul tău care să îți rezolve problemele de natură juridică pe care le întâmpini, tu persona, o rudă, un apropiat sau firma ta ? Pe această pagină vei găsi cei mai buni avocați din județul tău pe care îi poți angaja, la cele mai bune prețuri.

Domeniul dreptului este extrem de vast, de aceea ai nevoie de avocați specializați în problema pe care o ai, fie că este ea o problemă de drept civil, fie că este o problemă de drept penal, administrativ, contravențional, fiscal, dreptul familiei ori din altă ramură de drept, noi ne vom asigura de faptul că îți vom oferi cele mai potrivite servicii pentru nevoile tale, chiar în orașul tău.

UNDE NE PUTEȚI GĂSI ?

Majoritatea timpului îl petrecem în instanțele din Târgu Mureș, însă activitatea noastră se întinde și în alte județe, precum Alba, Sibiu sau Cluj. Având în vedere faptul că oferim clienților noștri servicii avocațiale complete ne vom deplasa oriunde este necesar, pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de serviciile noastre, în mod prompt și complet.

Cel mai sigur mod de a lua legătura cu noi este la telefon, motiv pentru care ne puteți contacta la numărul de telefon 0748.031.076 sau pe pagina de facebook avocat Cruciu Petru, precum și la adresa din Târgu Mureș, str. Stefan cel Mare nr. 1.

Telefon: 0748.031.076

Caută un avocat din orașul tău

Avocați din județul Alba : Avocat AiudAvocat SebeșAvocat BlajAvocat Ocna MureșAvocat AbrudAvocat Cugir

Avocați din județul Mureș : Avocat Targu Muresavocat ReghinAvocat LudusAvocat SighisoaraAvocat TarnaveniAvocat SovataAvocat IernutAvocat SărmașuAvocat Miercurea NirajuluiAvocat Sangeorgiu de Pădure